Dosmaczka Babuni, przyprawa warzywno-grzybowa, EKO, 250 g, Dary Natury
Starannie przygotowana kompozycja liofilizowanych warzyw, przypraw oraz grzybów, która nada daniom intensywnego smaku i aromatu babcinej, tradycyjnej kuchni. Dosmaczka może być stosowana do potraw takich, jak zupy, sosy, a także jako naturalna alternatywa dla gotowych bulionów i zasmażek. Polecana jako dodatek do dań tradycyjnych, wegetariańskich oraz wegańskich.
Sposób użycia
Do zup, bulionów i sosów dodawać 2 łyżki (10g) na 0,5l wody.
Składniki
liofilizowana cebula* 21%, ekstrakt z ziaren owsa*, liofilizowana marchew* 14%, sól kamienna, skrobia ziemniaczana*, liofilizowany: por* 6%, seler* 6%, czosnek* 5%, grzyby suszone* 5% (borowik, koźlak, podgrzybek), olej rzepakowy*, papryka ostra* 1%.
*produkt rolnictwa ekologicznego
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Kraj pochodzeniaPolska
-
Odpowiednie dla weganTAK
-
ean135904538030445
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się