Wzbogaca smak i aromat potrawy czyniąc ją lżejszą i lepiej przyswajalną. Przyprawę należy wklepywać w porcje mięsa lub stworzyć z niej macerat do mięsa z dodatkiem oleju. Macerować mięso około dwóch godzin, po czym przygotować jak zwykle.
Skład
cząber*, czosnek*, gorczyca biała*, jałowiec*, kminek*, rozmaryn*, owoc rokitnika*, pieprz czarny*, tymianek*, macierzanka*, szałwia*
*produkt rolnictwa ekologicznego
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
-
ean135902768527605
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się