search
Makaron gniazda Tagliatelle, semolinowy, Bio, 250g, Alce Nero
Wyśmienity makaron z ekologicznej mąki z PSZENICY durum. Polecamy z sosami pomidorowymi Alce Nero.
Składniki
mąka z PSZENICY płaskurki*, woda (*certyfikowany składnik ekologiczny)
Sposób przygotowania
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8 minut.
Wartość odżywcza w 100g
Wartość energetyczna | 1483 kJ / 353 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 72 g |
w tym cukry | 2,5 g |
Błonnik | 3,0 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0 g |
Informacja alergenna
Może zawierać inne ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, SOJĘ i gorczycę.
Zalecane warunki przechowywania
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym12
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Kraj pochodzeniaWłochy
-
Odpowiednie dla weganTAK
-
ean138009004809604
Zobacz więcej
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się