Sok jabłkowo-selerowy BIO:
JABŁKO: Zawiera cukier, białka, witaminy C,B1,B2,PP prowitaminę A, kwas pantotenowy. Występujące kwasy organiczne jabłkowy i cytrynowy pobudzają pracę przewodu pokarmowego zwiększając wydzielenie soków trawiennych. Garbniki zawarte w jabłkach dezynfekują przewód pokarmowy, regulują trawienie i zapobiegają nadmiernej fermentacji w jelitach.
SELER: Zawiera witaminy C, B1,B2 i PP oraz sole potasu, wapnia, fosforu, cynku i żelaza Posiada właściwości moczopędne jest pomocny w leczeniu obrzęków, nadciśnienia, zakażeń dróg moczowych . Pobudza pracę przewodu pokarmowego, poprawia apetyt i ułatwia trawienie. Wzmacnia cały układ nerwowy i działa uspakajająco. Wpływa dobroczynnie na pracę nerek, które przepłukuje i dezynfekuje. Połączony z czosnkiem skutecznie zapobiega miażdżycy i zawałom serca. Warto go również podawać osobom chorym na cukrzycę.
SKŁAD:
Sok z ekologiczych jabłek 70%, sok z ekologicznych selerów 30%. Tłoczony nie z koncentratu.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Produkt NaturalnyTAK
-
ean135907752683527
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się