Pieczywo, sucharki

Tost Melba, cienkie chlebki tostowe z musli, sucharki, BIO, 135 g, Fornai d'Autore

Tost Melba z musli to bardzo cienkie kromki tostowego chleba organicznego z dodatkiem 5 ziaren i ryżu. Produkt pieczony. Najlepsza część sucharka to skórka - złocista, chrupiąca i lekkostrawna. Idealne do samodzielnego spożywania lub z dodatkami, jako przekąska w czasie wolnym. Praktyczne opakowanie pozwala na zabranie ze sobą mniejszych porcji.

Sucharki to bardzo dobre źródło błonnika i białka o niskiej zawartości cukru.

More details

12,39 zł

Cena jednostkowa: 91,69 zł za kg

- +

Porównaj!

Nie ma punktów za ten produkt.


 
Opis produktu

Tost Melba, cienkie chlebki tostowe z musli, sucharki, BIO, 135 g, Fornai d'Autore

Tost Melba z musli to bardzo cienkie kromki tostowego chleba organicznego z dodatkiem 5 ziaren i ryżu. Produkt pieczony. Najlepsza część sucharka to skórka - złocista, chrupiąca i lekkostrawna. Idealne do samodzielnego spożywania lub z dodatkami, jako przekąska w czasie wolnym. Praktyczne opakowanie pozwala na zabranie ze sobą mniejszych porcji.

Sucharki to bardzo dobre źródło błonnika i białka o niskiej zawartości cukru.

Skład:

Mąka z pszenicy miękkiej (organiczna), musli organiczne 6,3% (owsiane, ryżowe, żytnie, pszeniczne, jęczmienne), dmuchany ryż brązowy (organiczny), sułtanki (rodzynki organiczne, olej słonecznikowy organiczny), cukier trzcinowy (organiczny), olej słonecznikowy (organiczny), drożdże, kawałki jabłka (organiczne), sól

Może zawierać śladowe ilości: soi, mleka, sezamu, orzechów (orzechów laskowych).

Deklaracja wartości odżywczej (średnie wartości na 100 g produktu):

  • wartość energetyczna 402 kcal
  • 1750 kJ
  • tłuszcze 7,01 g
  • w tym nasycone 0,65 g
  • węglowodany 71,11 g
  • w tym cukry 9,06 g
  • błonnik 4,12 g
  • białko 11,49 g
  • sól 1,58 g

Jak powstaje Fornai d'Autore?

Przygotowanie zaczyna się od mieszanki: wody, mąki i drożdży, które przechowywane są co najmniej 10 godzin w kontrolowanej temperaturze. W tym czasie ciasto podwaja swoją objętość. W następnym kroku dodawane są pozostałe składniki, w zależności od tego, który produkt jest akurat wytwarzany. Takie ciasto po uformowaniu wstawia się do piekarnika. Po upieczeniu sucharki odstawiane są na co najmniej 24 godziny, aby odparowała z nich wilgoć, co pomaga osiągnąć efekt charakterystycznego chrupania i nadaje wspaniały aromat. Następnego dnia kroi się je na odpowiednią grubość i opieka w piekarniku kilka minut. Potem są od razu pakowane, aby zatrzymać ich jakość i smak.

Fornai d'Autore

Producent pieczywa z doskonałą znajomością "sztuki wypieku chleba". Wykorzystuje swoją pasję, umiejętności i kreatywność do wprowadzania innowacji, jednocześnie szanując rytm natury. Dzięki temu jest w stanie oferować produkty wysokiej jakości, o wspaniałym smaku, charakteryzujące się dużą ilością wartości odżywczych.

 
Cechy/certyfikaty/inne
Ilość w kartonie9
Żywność EkologicznaTAK

Napisz opinię

Tost Melba, cienkie chlebki tostowe z musli, sucharki, BIO, 135 g, Fornai d'Autore

Tost Melba z musli to bardzo cienkie kromki tostowego chleba organicznego z dodatkiem 5 ziaren i ryżu. Produkt pieczony. Najlepsza część sucharka to skórka - złocista, chrupiąca i lekkostrawna. Idealne do samodzielnego spożywania lub z dodatkami, jako przekąska w czasie wolnym. Praktyczne opakowanie pozwala na zabranie ze sobą mniejszych porcji.

Sucharki to bardzo dobre źródło błonnika i białka o niskiej zawartości cukru.

Napisz opinię

Produkty powiązane, warto zainteresować się także:

5 innych produktów w tej samej kategorii:

Brak produktów

To be determined Przesyłka (domyślna 1)
0,00 zł Podatek
0,00 zł Razem:

Podane ceny są cenami brutto

Realizuj Zamówienie