SKŁADNIKI
śliwiki japońskie ume*, sól morska, pachnotka zwyczajna* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Japońska śliwka Umeboshi to kiszona śliwka o cierpko-kwaśnym smaku. Śliwki te poddawane są procesowi kiszenia aby wydobyć ich zdrowotne właściwości. Śliwki te posiadają dużo białka i kwasów organicznych, działają pozytywnie na układ trawienny poprzez regulację jego kwasowości oraz działają oczyszczająco na organizm.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 153 kJ/ 37 kcal
Tłuszcz - 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 7 g w tym cukry - 0,5 g
Błonnik - 4,3 g
Białko - 0 g
Sól - 21,6 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean138713576273199
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się