Makaron tradycyjny 2-jajeczny, durum, Krajanka średnia, EKO, 250 g, Bartolini
Krajanka Bartolini Eko to wysokogatunkowy makaron jajeczny tworzony starymi, rzemieślniczymi metodami, z poszanowaniem receptur stosowanych od lat na ziemiach polskich. Jej lekko chropowata powierzchnia charakteryzująca również makarony robione w domowym zaciszu, to zasługa specjalnych metod wytwarzania i suszenia. To dzięki niej makaron ten dobrze chłonie zupy, lepiej trzyma się łyżki, nie skleja się oraz znacznie zwiększa swoją objętość po ugotowaniu.
Krajankę tę uzyskujemy wyłącznie z naturalnych składników rolnictwa ekologicznego. Nie zawiera masy jajowej, proszku jajecznego ani kurkumy. Jej naturalny, słoneczny kolor to zasługa prostej, domowej receptury: tylko mąka, woda i świeże jaja z polskich ferm wybijane przez nas każdego dnia.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
-
Żywność EkologicznaTAK
-
ean135901902001940
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się