compare Porównaj (0)

Nie masz konta?

Zarejestruj się
Makaron kukurydziano-ryżowy bezglutenowy BIO, świderki, 250 g, Alce Nero
search

SKŁADNIKI

mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Makaron bezglutenowy z ryżu i kukurydzy, idealnie nadaje się do dań głównych, zup i sałatek.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal

Tłuszcz - 1,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g

Węglowodany - 77 g w tym cukry - 2 g

Błonnik - 1 g

Białko - 7 g

Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA

Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze

Zaloguj się
Nowy
  • Ilość w opakowaniu zbiorczym
    12
  • Żywność Ekologiczna
    TAK
  • Produkt Naturalny
    TAK
  • Gluten Free
    TAK
  • ean13
    8009004811539
Zobacz więcej

Inne produkty tej marki

Makaron kukurydziano-ryżowy bezglutenowy BIO, świderki, 250 g, Alce Nero

97 osób kupiło 237 sztuk

12,59 zł
Cena jednostkowa: 50,36 zł kg
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Blisko

Makaron bezglutenowy z ryżu i kukurydzy, idealnie nadaje się do dań głównych, zup i sałatek.

Ostatnie sztuki w magazynie
Koszt dostawy od 3,99 zł! Darmowa dostawa: od 150 zł!

Zobacz także

Informacje dotyczące plików cookies

Ta witryna korzysta z własnych plików cookie, aby zapewnić Ci najwyższy poziom doświadczenia na naszej stronie.

Zarządzanie plikami cookies

Ładowanie...