- -20%
- Nowy


Pasta z kiszonego ogórka z cukinią, innowacja ratuje krzywe warzywa, 200g, Runoland
Jako pierwsi w Polsce BetterLand ma okazje zaprezentować innowacyjną nowość od Firmy Runoland.
Pasta z kiszonego ogórka z cukinią, które zostały uratowane przed wyrzuceniem z powodu nieidealnych kształtów.
Innowacyjna pasta z kiszonych ogórków, przygotowana w procesie ukierunkowanej fermentacji, z myślą o zdrowiu konsumentów, jakości żywności i ograniczeniu marnotrawstwa surowca.
Dzięki zastosowaniu odpowiednio dobranych kultur bakterii fermentacji mlekowej i precyzyjnemu prowadzeniu procesu technologicznego, udało się uzyskać pastę o stabilnej jakości, intensywnym smaku
i naturalnym profilu funkcjonalnym. Idealnie sprawdzi się jako składnik kanapek. Może być również jako samodzielne danie, bądź stanowić dodatek do potraw.
Po otwarciu słoika przechowywać w lodówce w temperaturze od 0°C do 5°C. Spożywać w ciągu 5-7 dni. Zaleca się używanie czystych sztućców przy wyjmowaniu produktu, aby zachować jego świeżość. Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii na wierzchu
Składniki:
ogórek kiszony (ogórek, sól) 40%, cukinia kiszona (cukinia, sól), 35,5% kasza jęczmienna, cebula smażona (cebula, olej rzepakowy), mąka z siemienia lnianego odtłuszczonego, olej rzepakowy
Wartości odżywcze na 100g produktu
wartość energetyczna: | 80kcal/336kJ |
tłuszcz: | 1g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,1g |
węglowodany: | 15g |
w tym cukry: | 2,5g |
błonnik: | 4g |
białko: | 2g |
sól: | 1,3g |
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.
Twoja recenzja nie może być wysłana
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Kraj pochodzeniaPolska
-
ean135901641002994
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się