Pasta kremowa Arrabbiata bezglutenowa, BIO, 140 g, Allos
Pasta o intensywnym smaku warzyw. Idealna do pieczywa.
Składniki:
olej słonecznikowy*, sok z czerwonego buraka z koncentratu*, nasiona słonecznika*, pomidory* (10%), papryka czerwona* (9%), woda, koncentrat pomidorowy*, sok cytrynowy z koncentratu*, cebula*, syrop z agawy*, sól morska, czosnek* (1%), ocet jabłkowy*, papryka w proszku*, chili mielone* (0,5%), białko roślinne* (z nasion słonecznika*), skrobia z tapioki*, pietruszka*, koper*, cząber* (* certyfikowany składnik ekologiczny)
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna - 1384 kJ / 335 kcal
Tłuszcz - 31 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 3,2 g
Węglowodany -8,7 g
w tym cukry -6,3 g
Błonnik- 2,1 g
Białko - 3,8 g
Sól - 1,2 g
Przechowywanie:
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
-
Alergie i AlergenyBez glutenu
-
Ilość w opakowaniu zbiorczym6
-
Żywność EkologicznaTAK
-
Gluten FreeTAK
-
ean134016249150334
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Musisz być zalogowany aby móc dodawać komentarze
Zaloguj się