Budynie, galaretki, kisiele

Agar agar BIO, 60 g, Rapunzel

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

More details

Nowość!

23,99 zł

Uwaga: Ostatnia sztuka!

- +

Porównaj!

Nie ma punktów za ten produkt.


 
Opis produktu

SKŁADNIKI

100% agar agar* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g

Wartość energetyczna: 775 kJ / 191 kcal

Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g

Węglowodany: 10 g w tym cukry: 0,5 g

Błonnik: 70 g

Białko: 2 g

Sól < 3,13 g

 
Cechy/certyfikaty/inne
Ilość w kartonie6
Żywność EkologicznaTAK

Napisz opinię

Agar agar BIO, 60 g, Rapunzel

Agar agar wytwarzany jest z suszonych na słońcu wodorostów. Można go użyć do zagęszczania sosów, dżemów. Do przygotowania ciast, kremów, galaret, dań kuchni azjatyckiej. Doskonała alternatywa dla żelatyny pochodzenia zwierzęcego.

Napisz opinię

Produkty powiązane, warto zainteresować się także:

13 innych produktów w tej samej kategorii:

Porównać 0

Brak produktów

To be determined Przesyłka (domyślna 1)
0,00 zł Podatek
0,00 zł Razem:

Podane ceny są cenami brutto

Realizuj Zamówienie