Blog search

Olej z pestek winogron

Olej z pestek winogron

Naturalny olej z Pestek Winogron, w 100% czysty i organiczny, jest całkowicie wolny od konserwantów i chemikaliów.

Olej do cery trądzikowej/ tłustej? 

TAK! Oleje mogą mieć pozytywny wpływ na poprawę kondycji skóry z tendencją do przetłuszczania się i wyprysków. 
Tajemniczym olejem jest...olej z pestek winogron od Indus Valley. 
Olej działa antyseptycznie, przeciwbakteryjnie, odbudowuje uszkodzoną barierę lipidową (ochronną) skóry.
Można stosować go pod oczy, ponieważ nie obciąża delikatnej skóry.  
Olej polecany jest przez dermatologów, ponieważ nie zawiera syntetycznych konserwantów. 
Ten certyfikowany przez ECOCERT olej sprawdzi się również wśród osób borykających się z nadmiernym wypadaniem włosów. Do olejowania używać go mogą posiadacze włosów zniszczonych i cienkich. 

Jednym słowem - perełka! 

Artykuł dodano dnia: 2021-09-20 by Kinga Markowska Poradnik, Naturalne kosmetyki, Włosy, Ciało, Olejowanie włosów, Nawilżanie 117

O autorce / autorze ;)

Komentarze

Porównać 0
Wyświetleń
Dalej

Brak produktów

To be determined Przesyłka (domyślna 1)
0,00 zł Podatek
0,00 zł Razem:

Podane ceny są cenami brutto

Realizuj Zamówienie